4. ožujka 2014.

Fairy Tale Tag

Nedavno me Andrea sa bloga Mala Trubica tagirala u svojem fora postu imena Fairy Tale Tag.
Kako su bajkama ljepotice, a ovo je beauty blog, rekla sam si ajde baš ću odgovoriti na pitanja, pošto ne odskačem puno od postova koje pišem inače. :) Sve je to srodna tema. :)
Pa da krenem.Snow White – Do you consider yourself beautiful?

Ah, kao i svaka djevojka imam dana kad sam si lijepa, a ima dana kada se živa u ogledalo ne mogu pogledati. Ali ono, smatram se nekakvim prosjekom, mislim da je to ok. Sleeping Beauty – How many hours do you sleep at night?

Pa spavam u prosjeku nekih 6-7 sati. Naravno, preko vikenda si to maalo produžim. :)
Cinderella – Do you have a curfew?
Hah. Tog nema već jaaako dugo.
Rapunzel – Do you love being outside?

Daaa. Pogotovo ako je vani preeekrasno. Ne volim biti zatvorena u stanu i gledati kroz prozor kako mi lijep dan prolazi bezveze.Beauty and the Beast – What makes someone beautiful in your eyes?

Male stvari. Kada ti netko učini nešto totalno neočekivano. Bez da traži nešto zauzvrat. Ali malo je takvih. Svi bi se okoristili.The Little Mermaid – What would you sacrifice for love?

Baš sam neki dan pričala sa dragim o toj temi. S obzirom da se jako bojim visine, rekla sam da bi napravila sve OSIM skočila npr. sa Masleničkog mosta ili bilo čega drugog visokog. xD
Puss in Boots – Do you have pets? If not, do you want them?

 
Kako sam se preselila prije par dana, nemam nikakvog ljubimca. Kod mame je ostao moj dragi mačak Franjo. A planiram nabaviti psa kroz neko vrijeme. :)PinocchioWhat is your biggest wish?

Ma nemam pojma. Ormar pun cipela xD. Nemam baš nekih želja, sve male željice sam u principu ostvarila.Peter Pan – What is your mental age?

Nekad 5, a nekad 25. Kad me lupi žuta minuta onda se znam ponašati ko petogodišnjakinja. To je tako kad radim s djecom. Ništa čudno. :)The Snow Queen – Who is your best friend and what would you do for her/him?

Najbolja prijateljica je moja susjeda Matea, koju znam od rođenja. Uvijek smo bile tu jedna za drugu, i napravile bi sve što možemo da pomognemo jedna drugoj. :)The Emperor’s New Clothes – Do you care a lot about your clothing?
Pa brinem dosta, al ne sad da mi je to glavna okupacija u životu. Pazim što ću obući, da to sve paše, a da ne izgledam ko papagaj. :)The Frog King – What do you find disgusting?

Nemam pojma. Ima par stvari ali se sad ne mogu sjetiti. U principu nisam nešto gadljiva. Za to je srednja škola kriva hehe.Jack and the Beanstalk – What plants do you have?

Trenutno imam 4 orhideje, i neki dan sam dobila jedan lijepi zumbul. Planiram kupiti još neki cvjetak ili neko malo "drvce" da oživim moj dragi prostor.
The Princess and the Pea – Are you sensitive?

Pa jesam, ali to ne pokazujem na van.


Eto, to je to. Neznam tko je do sada napravio ovaj post, pa neću nikoga taggati. Slobodno napišete ovaj tag ako vam se sviđa!

Martina :)

4 komentara:

  1. @ Aurora vidim da nas ima još orhidejoljubaca :)

    OdgovoriIzbriši
  2. aaaa, napokon sam dočekala ovaj tag i na tvom blogu. jedva čekam da se vidimo i popijemo kavu skupa! imat ćemo o čemu brbljat, već vidim! :D

    OdgovoriIzbriši
  3. ma daj, samo ja još nemam orhideje doma :P

    OdgovoriIzbriši

Thank you, I appreciate your comment! :)