30. siječnja 2014.

10 lakova koje bi svaka žena trebala imati


Lakiranje noktiju ne samo da je opuštajuće, nego i mijenja naš look bez puno muke. 
Izdvojila sam (iz svoje kolekcije) 10 boja koje bi svaka djevojka/žena trebala imati u svojoj kozmetičkoj torbici.
Od klasične crvene pa sve do nude nijanse koja paše svima. :)


Nježno roza
Rimmel - Sorbet so good 292 je klasična svjetlo roza boja koja paše uz svaki ton kože. Ovisno o tonu koji želite nanesite jedan ili dva sloja. Cijena laka je 34 kune.


Klasična crvena
Svaka od nas ima neki trenutak kada se želi vratiti klasici, a O.P.I Big Apple Red idealan je baš za to. Klasična crvena odličan je izbor za svaku priliku - posao, gala večeru ili ako se poželite provozati na motoru. :) Cijena laka je 99 kuna.


Bež
Idealna nijansa ako želite imati nalakirane nokte, a da ga ne morate mijenjati da vam paše uz svaki outfit. Ova nijansa je dovoljno tamna da ju mogu koristiti djevojke sa svim tonovima kože, a s druge strane je dovoljno svjetla da izbjegnete da vam nokti izgledaju bljakasto ili sirovo (ha, glup izraz ali ne mogu se sjetit dobre zamjene). Wet'n'Wild - E2013 Wet Cement je odličan izbor nude nijanse, a cijena mu je 23 kune.


Jarko roza
Uvijek postoji trenutak u kojem se poželimo vratiti u djetinjstvo i biti curice. Bez obzira na to koliko godina imamo. Dior - 565 Grenade Garnet prekrasna jarko roza boja koju možete nositi na sasvim običan dan. A možete i za neku drugu priliku, ako vam je gušt! :) Cijena laka je 168 kuna.


Glitter
Nail art nije baš na repertoraru svih djevojaka. Zato jedan glitter lak je odlična ideja kako bi "podignule" svoju manikuru i dale joj cool finiš. Flormar 392 je neutralni sivi shimmer sa daškom holo školjica koje se presijavaju na suncu. Cijena laka je 15 kuna.


Siva
Primjetila sam da se kroz zadnjih par godina siva postala nova neutralna boja. Ako danas niste in the mood za bež lak, osvježite svoje noktiće sa sivim lakom. Revlon - 310 Timeless je svjetlo siva nijansa koja također paše skoro svim tonovima kože. Cijena laka je 45,50 kuna.


Metalik
Must-have visoke mode? Definitino metalik lak. Catrice - 210 Just Married je klasična roza boja sa blagim shimmerom, koja nalakirana u dvije nijanse izgleda prekrasno i daje lagani sjaj. Cijena laka je 22 kune.


Bijela
Odlična boja kojom preko ljeta ističemo svoj osunčani ten, a zimi se stapamo s okolinom (haha). Catrice Ultimate Nudes 020 - Cotton Candy At Eiffel Tower idealna je nijansa bijelog laka koja se može nositi sama, a i odličan je izbor za nalakirati ispod neonskih lakova kako bi oni imali jači efekt. Cijena laka je 22 kune.


Ljubičasta
Kod mene nije prošlo ni jedno proljeće,a da se na mom stolu nije našla neka pastelna boja. A kod vas? Jedna od najjednostavnijih nijasi za nositi je boja lavande. "Lakša" je od zelene, a tamnija od baby plave. Moj izbor je Catrice - 130 Lucky In Lilac. Cijena laka je 22 kune.

 


Tamno plava
Evo odabrala sam barem jednu tamnu boju! xD Tamno plava je super izbor ako želite imati tamne nokte, a da ih baš ne lakirate u crnu boju. Naravno samo ako vam je crna malo too much. Ruby Kisses - Mediterranean Nightsky je dobar izbor jer ima lagani shimmer koji daje noktima jako lijepi efekt. Cijena laka je 35 kuna.



Imate li već neke od ovih u svojoj kolekciji? Kako vam se sviđa post?

Martina :)

Broj komentara: 7:

  1. U potpunosti se slažem s tvojim izborom. :)
    A ovaj Wet'n'Wild - E2013 Wet Cement je prekrasan, ne znam kako mi je promakao. Pri idućem posjetu DM-u svakako ga stavljamu košaricu. ;)
    Martina

    OdgovoriIzbriši
  2. Obožavam Megalast lakovee, prekrasni su i ovaj sivi je lijep
    Volim klasičnu crvenu nijansu laka, slažem se da bi ju svaka žena trebala imati hehe :)
    sve češće nosim bež nijanse, upravo zato što su najzahvalnije

    OdgovoriIzbriši
  3. Hehe,imam sve navedene nijanse i to u razlicitim varijantama i.onda na kraju ni sama neznam kojeg odabrati posto ih je stotinjak:-)

    OdgovoriIzbriši
  4. Hehe,imam sve navedene nijanse i to u razlicitim varijantama i.onda na kraju ni sama neznam kojeg odabrati posto ih je stotinjak:-)

    OdgovoriIzbriši
  5. Odlican post,slazem se sa izborom i imam sve must have boje, samo ne od istih brandova :D

    OdgovoriIzbriši
  6. super ti je izbor, uključila si lak baš za svaku selekciju. ja jako volim tamno plave laktove recimo, ti su mi najdraži od tamnijih...i tamno zeleni su mi dosta dragi, a najviše volim klasični crveni i naravno roza nijanse (kao svaka djevojka:)

    OdgovoriIzbriši
  7. hvala curke, jako mi je drago da vam se sviđa moj odabir. :* :*

    OdgovoriIzbriši

Thank you, I appreciate your comment! :)