3. lipnja 2014.

Catrice Noviteti /Proljeće-Ljeto 2014/

Catrice upotpunio svoj asortiman sa raznim novitetima, a ja ću vam pokazati što je novo u asortimanu lakova za nokte.

Evo što kaže Catrice:


CATRICE Crushed Crystals lak za nokte
          Beskrajna dimenzija noktiju. 3D efekti postavljaju nove granice te su posljednji trend. Novi Crushed Crystals lakovi pružaju briljantan i pješčan završetak. Imate veliki izbor modernih nijansi s visokom pokrivenosti u rasponu boja od tupe i zlatno roze do klasične crvene, roze i koraljne. Fini kristali prekrivaju nokte poput dijamantne prašine te stvaraju  neusporedivu strukturu, kao i ekskluzivni i nosivi dizajn noktiju.  Dostupan je u ukupno šest nijansi.


 01 Royal REDding
02 PLUMdogMillionaire
03 Shooting Star
04 Oyster & Champagne
 05 Stardust
   06 Call Me Princess

Cijena: 27, 90 kn


CATRICE Ultimate Nail Lak za nokte
      Boja susreće tehnologiju: inovativna rezervoar četkica i  Gloss Booster tehnologija za vrhunski gel-like učinak. Jedinstvene značajke za senzacionalne rezultate. Trinaest novih boja se pridružuje nizu u sezoni proljeće / ljeto s neusporedivim sjajem - zahvaljujući "Gloss Booster" tehnologije, posebno izrađenoj za CATRICE.  
    S inovativnom rezervoar četkicom i njezinim oblikom možete nalakirati nokte u samo jednom potezu. Inteligentna vlakna apsorbiraju idealnu količinu laka za nokte potrebnog da se nalakira jedan nokat. Ne kaplje, nema nepotrebnog nereda - rezervoar četkica sa zaobljenim vlaknima štedi boju i osigurava preciznu, kontroliranu primjenu.
     Sada je također dostupan s raznim trend učincima poput holografskih pahuljica, kozmičkim Mono ili Duo Chromes i metalik. 
 Bez obzira želite li ići za prirodnim ili svijetlim naglascima- ovi lakovi za nokte su sigurniostavljaju dojam. Dostupni u sveukupno 40 boja. 10 ml.






   
46 Berry Potter & Plumbledore
 47 Orango Bloom
48 Emerald Bay 
 49 Keep Pool
50 Glitterazzi
51 I´m So aNude
  52 Where Is My Ferrari
54 My APPricot 
55 Get The Blues
56 Minter Wonderland
 57 Karl Says Très Chic
 58 Meet Me À Paris
 
Cijena: 19,90 kn


Kako vam se sviđaju Catrice noviteti? 


Izvori slika: http://www.cosnova.com/home.html

1 komentar:

Thank you, I appreciate your comment! :)