27. siječnja 2014.

New In #1

Nisam još pisala ovakav post, pa evo da i ja startam sa takvima. :)
Kroz proteklih mjesec i pol kupila sam raznih stvarčica. Nešto na sniženju, nešto po redovnoj cijeni, a neke sam sitnice naručivala online.
Prikupila sam sve na jednu hrpicu i odlučila vam pokazati što sam sve to kupila.
Pa krenimo:

 

 

Prva na redu je Balea krema za ruke. Kupila sam ju jer mi ruke po hladnoći uvijek ispucaju, tako da mi ova mala tubica taman dobro dođe za ubaciti u torbu. Količinski ima 50 ml, a cijena joj je oko 10 kn. 

 

Sljedeći na redu su Essence effect nails glitteri. Ova tri izlaze iz prodaje pa su sniženi na 10kn. Naravno da sam odmah sva tri ugrabila. Moji su crveni baršun, krupnije plave i sitnije crne šljokice. 

  

Ovu pločicu naručila sam preko ebaya. Dostava je dosta kasnila tako da mi je pločica došla poslije Božića. Ali s obzirom na snijeg dat će se nešto i sada iskoristiti. Cijena pločice je nekakvih 10-tak kn.

 

Ove preslatke 3D brčiće također sam naručila preko ebaya. Jedva čekam da napravim neku brkatu manikuricu. :) Cijena im je 4 dolara.

   

Alverde serum za jačanje noktiju kupila sam da vidim da li to funkcionira ili ne. Cijena mu je 17kn, a možete ga nabaviti u svim Dm prodavaonicama. Look by Bipa Ridge filler je zapravo bazni lak sa funkcijom zaglađivanja nokta tj. popunjavanja neravnina na noktu. Kupila sam ga na sniženju za 23 kn, redovna cijena je 34 kn.

 

Znate da sam ovisnik o šljokastim lakovima, tako da sam morala kupiti neki, a Golden Rose stvarno ima odličan izbor, tako da je odluka pala na ova dva iz Carnival kolekcije ( 01 i 09). Baš su mi nekako zimski. Cijena im je 34 kn. I naravno ništa bez vječne crvene. Ovaj lak ima predivan shimmer, slažete li se? :) Cijena mu je 20kn.

 

Ništa bez ljubičaste! Wet'n'Wild je izbacio ovu prekrasnu ljubičastu nijansu sa blagim shimmerom. Možete ju naći pod nazivom E2172 Disturbia. Cijena mu je 23 kn. I naravno ovaj glitter lak je iz kolekcije Spoiled by Wet'n'Wild, a možete ga naći pod brojem ES061. Cijena mu je 26 kn. 

 

Bourjois 05 Coral magique sam našla na sniženju za 25 kn, a 32 Vampire vanity košta 49,90 kn. 

 

Moj very first Essie lakić. Bila sam si sva sretna kad sam izašla iz dućana. Našla sam ga na sniženju, pa na to još Bipa popust koji je bio za dekorativnu kozmetiku i izašao me 35 kn. Zove se Where's my chauffeur? 
Predivni zeleni Catrice lakić odaziva se na ime Emerald queen. A mogli ste ga naći u LE kolekciji Rocking Royals, koju sam ja naravno fulala, ali me ovaj ljepotan čekao u Mülleru za čitavih 12 kn. I za kraj, još jedna crvena nijansica. Riječ je o Max Factor 118 Virtual Fuchsia. Cijena MF laka je 49,90 kn.

Što vam se najviše sviđa? Da li biste htjele izbliza vidjeti neki od ovih proizvoda? Što ste zadnje kupile? 


Martina :)

Broj komentara: 8:

  1. veselim se brkatoj manikuri :)
    i ovaj Wet n Wild - Disturbia je krasan :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Lijepih stvarcica si nakupila ;)
    Mene zanima kakva ti je ova Baleina krema za ruke,i jedva cekam vidjeti brkice u akciji,ma sve je krasno *.*
    Ja se suzdrzavam od kupovine zadnja dva mjeseca,kupujem samo po potrebi ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. preferiram Maxov Glossfinity, ocarali su me... Bas bih voljela probati te Essence effect nails glittere! I zasto ja nikada ne ugrabim neko fino snizenje :/

    OdgovoriIzbriši
  4. @Ana imaš ih još uvijek po dm-ovima. Malo pronjuškaj! :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Definitnov Golden Rose lakove.. *.* prekasna mi je ta kolekcija a tu kod nas toga nema :(

    OdgovoriIzbriši
  6. super stvarčice, ja sam isto htjela uzeti ove essence glittere ali nekako sam bila skeptična da mi neće biti dobri ni ako ih platim 10kn. :D wet'n'wild lakovi su mi općenito super!

    OdgovoriIzbriši
  7. @ malatrubica pa ja sam relativno zadovoljna sa essence glitterima, tj. za sad sam isprobala samo barsun, i on mi je ok. izdrzao je ribanje svega i svacega, ruke skoro stalno u vodi, a evo stoji vec 7 dana. malo se samo ofucao. tak da se za tih 10 kn isplatio. :) wet'n'wild su i meni super, imaju lijepe boje, cak mi se oni kaj su po 23 kn cine kvalitetniji od onih po 15kn.

    OdgovoriIzbriši
  8. ova Catrice smaragda nijansa je stvarno divna (tu sam vidjela u postu prije, zar ne?) u tom slučaju voljela bi vidjeti essie.
    ja sam zadnje kupila essance maskaru jučer, sad bi baš trebala otići popuniti praznine među lakićima za nokte.

    OdgovoriIzbriši

Thank you, I appreciate your comment! :)